(Poistunut julkaisusta)

Asentajan työpari metallielementtien asennuksiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

 

Etsimme lohjalaiselle teknologiateollisuuden yritykselle asentajan työparia 4-6 kuukauden sairausloman sijaisuuteen. Määräaikaisuuden tarkempi kesto tarkentuu myöhemmin. Työt alkavat viimeistään syyskuun alussa, mutta mahdollisesti jo elokuun aikana.

 

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta ja motivaatiota sekä innokkuutta työhön. Työkalut pysyvät sinulla hyvin käsissä ja selviät fyysisemmästäkin työstä. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi voimassa oleva työturvallisuuskortti (tulityökortti katsotaan eduksi).

 

Tehtäviisi kuuluu erilaisten raskaidenkin metallielementtien asennustyöt työparin kanssa. Työparisi on jo kokenut asentaja, joten oma kokemuksesi voi olla myös hiukan kevyempi. Työpäivä alkaa ja päättyy Lohjalle, mutta työ tehdään pääosin asiakasyritysten kohteissa Etelä-Suomen alueella.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn alansa ammattilaisten parissa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.