Asentajan ammattiin The Switchille!
The Switch Drive Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Nyt avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua 52 päivän koulutuksella asentajan tehtäviin Yaskawa Environmental Energy / The Switchille!

Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden uran Rekrykoulutuksen kautta. Koulutusohjelmaan hakijoilta edellytämme asennetta ja motivaatiota sekä teknistä taustaa. Olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemmin alalla tai opiskellut, mutta voit vakuuttaa meidät osaamisestasi myös harrastuneisuutesi kautta. Kun koulutus on maalissa, voit työllistyä määräaikaiseen työsuhteeseen Switchille.

Voit hakea Rekrykoulutukseen, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Rekrykoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

Tutustu yritykseen tarkemmin videon muodossa: https://www.youtube.com/watch?v=flYnqQL7NUM

MITÄ REKRYKOULUTUS SISÄLTÄÄ?

Rekrykoulutusohjelma koostuu tiiviistä lähiopetusjaksosta sekä työssäoppimisisesta yrityksessä. Kouluttajina toimivat EduVamia, SeAMK ja Sedu Education. Lähiopetusjakso järjestetään Vamian tiloissa; Sepänkyläntie 16, Vaasa. Koulutus alkaa 13.5.2019

Koulutus sisältää:

Orientaation (sis. työturvallisuus ja ergonomia)

Asennusopintoja (mm. Erilaiset liitokset, momentit, osien kohdistaminen ja kiristys, kemikaalit asennustyössä, putkiliitokset, mittaustekniikka, laakerit)

Työssäoppimisen työpaikalla

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Rekrykoulutuksen haku on kaksivaiheinen. Täytäthän Rekrykoulutuksen hakemukset alla olevassa järjestyksessä:

Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/685538?locations=Vaasa&announced=0&sort=1

(Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat)

Täytä hakemuksesi Baronan järjestelmään oheisen "Hae"-painikkeen kautta

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Sami Rinta-Valkama, sami.rinta-valkama@barona.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja suoritamme haun ensimmäisen vaiheen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Lisätietoja hakemisesta Rekrykoulutukseen ja sen taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255561
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa