(Poistunut julkaisusta)

Asentaja/Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Palveluksessamme 22 toimipaikalla työskentelee yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.

 

Haemme TVJ (tiedustelu-valvonta-johtaminen) -toimialalle Riihimäen toimipaikkaan

ASENTAJAA

tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt erilaisten järjestelmien ja laitteiden parissa. Edellytämme myös valmiuksia mekaniikka-asennusten suorittamiseen.

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja jonkin verran kokemusta asennustehtävistä, hydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Olet tiimihenkinen ja sinulla on positiivinen työote. Työskentelet järjestelmällisesti, noudatat ohjeita tarkasti ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi omaksut nopeasti uusia asioita ja osaat soveltaa niitä käytäntöön. Arvostamme reipasta asennetta ja hyviä ryhmätyötaitoja.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti ryhmäpäällikkö Timo Louhelaiselle 040 315 7368 timo.louhelainen@millog.fi tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselle 040 315 7563 tapani.asikainen@millog.fi.

Hae tehtävää 21.8.2018 mennessä www.millog.fi 

 

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.