(Poistunut julkaisusta)

Asentaja/Millog Oy, Hattula
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Hattulaan

PANSSARIVAUNUASENTAJAA

Pääset työskentelemään monipuolisten ja vaativienkin panssarivaunujen huolto- ja korjaustöiden parissa. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja/tai työkokemusta (esim. raskaskone-, auton- tai metsäkoneasentaja) ja sekä perustason tietojenkäsittelytaitoja.

Panssariasentajan koulutus, hitsaustaito ja C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet täsmällinen. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä positiivista palveluasennetta.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän vakaassa yrityksessä sekä hyvän perehdytyksen työhön. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä tai lisätietoja Millogista työnantajana? Soittele rohkeasti osastopäällikkö Jukka Pesoselle, puh 040 315 7047, etunimi.sukunimi@millog.fi tai yksikönpäällikkö Jari Kankaiselle, puh 040 315 7023, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.5.2018 mennessä www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.