(Poistunut julkaisusta)

Asentaja/Metallityöntekijä, Metalli Hokkanen Oy
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Metalli Hokkanen Oy on vuonna 1917 perustettu perheyritys, joka toimii rakennusteollisuuden alihankkijana. Sadan vuoden kokemus alalta takaa työn laadun. Vahvat perinteet näkyvät työntekijöiden ammattitaidossa ja huolellisuudessa.

Haemme asiakkaallemme Metallityö Hokkanen Oy:lle kahta ASENTAJAA/METALLITYÖNTEKIJÄÄ Joensuuhun.

Toimit alumiini- ja teräsrakenteiden valmistus- ja asennustehtävien eri vaiheissa. Valmistettavat tuotteet ovat pääasiassa ovien ja ikkunoiden alumiinirakenteita. Työhön sisältyy myös kuljetuksia työkohteiden välillä. Työ on ajoittain fyysistä, vaikka rakenteet nostetaan koneellisesti. Työnkuvasi muokkautuu aiemman kokemustaustasi mukaan, joten voit olla aloittelija tai jo pidempään alalla työskennellyt ammattilainen.

Odotamme sinulta:

- työ- tai koulutustaustaa metalli-, puu- tai rakennusalalta
- työturvallisuuskorttia
- matkustusvalmiutta asennustöihin

Eduksi katsomme tulityökortin ja BC-kortin.

Työssä menestyminen edellyttää aktiivista, huolellista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä oppia uutta. Pidät myös oman käden jäljen näkemisestä, ja tavoitteenasi on aina laadukkaasti tehty työ. Tärkeinä kriteereinä pidämme myös oikeanlaista asennetta sekä hyvää työmotivaatiota.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa. Asennuskeikoilla käytetään kuitenkin työaikajoustoja: töitä on ma-to (10h/pvä), jolloin perjantai on vapaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan pitkään alalla toimineessa perheyrityksessä. Lisäksi tilisi kasvaa työkomennusten korvausten myötä pelkkään konepajatyöhön verrattuna.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde noin 6kk:n ajalle, jonka jälkeen jatkosopimus on mahdollinen. Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus heti alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 8-16), satu.pirhonen@go-on.fi