(Poistunut julkaisusta)

Asentajaksi raideliikenteen kunnossapitoon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme raideliikenteen kunnossapidossa toimivalle asiakkaallemme useita uusia asentajia kasvavaan työyhteisöön. Paikkoja on auki sekä sähköisiä että mekaanisia huoltoja suorittavissa huoltotiimeissä. Työ on kokoaikaista ja aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan.

Miksi meille?

Paikassa pääset työskentelemään rennossa ja viihtyisässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten ja kehittävien tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan moderneilla välineillä.

Tehtäväkenttäsi

Työtehtäväsi koostuvat raidekaluston päivittäisistä ennakkohuolloista tai niissä ilmenneiden vikojen korjaamisista. Kalusto tarkastetaan ja huolehditaan turvalliseksi ja toimivaksi sekä sähköisten että mekaanisten osien osalta. Oma roolisi prosessissa määräytyy taustasi ja osaamisesi mukaan. Työt tehdään itsenäisesti tai osana työryhmää sisätiloissa huoltovarikolla.

Edellytykset

Hakijoilta toivomme teknisen alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta asennus-, huolto- tai kunnossapitotyöstä. Nämä voivat olla joko sähköiseltä tai mekaaniselta alalta. Erityisesti odotamme sinulta monipuolisia kädentaitoja ja periksiantamatonta luonnetta, sekä valmiutta tehdä ajoittain likaista ja raskasta työtä. Ihmisenä olet ahkera ja tulet luontaisesti toimeen muiden ihmisten kanssa. Työssä menestyminen edellyttää myös valmiutta tehdä vuorotyötä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin suoriutuvalla on mahdollisuus myös rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.

Jäikö jotain kysyttävää?

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan Markus Korpelaan arkisin klo 9-14. Markuksen tavoitat numerosta 0504648493.