Asentajaksi linja-autojen mainosvalotauluprojektiin Neonmedialle, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020
Etsimme innokkaita henkilöitä HSL:n linja-autojen mainosvalotaulujen asennustehtäviin Neonmedialle Helsinkiin. Pääset mukaan mittavaan HSL:n valotaulujen asennusprojektiin, missä käden jälkesi näkyy sadoille tuhansille ihmisille! Työsi tapahtuu HSL:n linja-autovarikoilla, missä asennat jo valmiiksi esiasennettuja ja koottuja valotauluja linja-autoihin. Vastaat myös laitteiden testaamisesta asennuksen tapahduttua. Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on esimerkiksi sähköpuolen tai muu tekninen koulutustausta sekä etenkin runsaasti intoa päästä tekemään kiinnostavaa asennusprojektia osaksi hyvähenkistä porukkaa. Tehtävä alkaa tammikuussa ja kestää alustavasti noin 4 kuukautta.
KUVAUS
Asentajana asennat ja testaat linja-autojen mainosvalotauluja jo esiasennetuista komponenteista. Pidät huolen siitä, että mainosvalotaulut asennetaan oikein ja että ne ovat käyttövalmiita linja-autoihin. Sinulla on myös osaamisesi mukaan mahdollisuus päästä tekemään sähkötöitä asennuksen yhteydessä. Pääset käyttämään teknistä näppäryyttäsi sekä tarkkuuttasi tässä työssä.
Emme edellytä sinulta välttämättä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Soveltuva koulutustausta sekä etenkin innokas asenteesi ja halukkuutesi tehdä tarkkuutta vaativaa työtä ovat tärkeämpiä. Tulet saamaan tehtävään perehdytyksen.
Lue uutinen HSL:n mainosvalotauluprojektista täältä

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä mukaan merkittävään asennusprojektiin, missä asiakkaana toimii suuri julkisen liikenteen toimija
* Itsenäisyyttä ja tarkkuutta vaativan työn
* Osaavan työporukan tuen

TYÖNKUVA

* Valotaulujen asentaminen ja testaaminen
* Asentamiseen liittyvät sähkötyöt

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi autopuolen tai sähköpuolen opintotaustan omaavalle henkilölle, joka haluaa lisää kokemusta tarkkuutta vaativassa asennustyössä. Olet luonteeltasi innokas ja ahkera sekä toimit hyvin osana pientä tiimiä. Taustaa tärkeämpi on halukkuutesi tehdä töitä ahkerasti ja tehokkaasti! Sähköasennuksia varten myös sinun sähkötyökorttisi ovat voimassa.

Mikäli sinulla on käytännönläheistä kokemusta erilaisista asennustehtävistä esimerkiksi harrastuneisuutesi puolelta, tämä tehtävä sopii sinulle hyvin! Ideaalihakijamme on tehnyt erilaisia asennustöitä esimerkiksi työharjoittelun tai kesätöiden parissa. Kuulemme mielellään sinun kokemuksestasi työhakemuksessasi!

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2021
* Kesto: Projekti, alustava kesto 4 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Neonmedian puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neonmedia tuottaa joukkoliikenteen digitaalisia mediaratkaisuja ympäri Suomea. Neonmedia on osa Keskisuomalainen-konsernia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394324
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki