(Poistunut julkaisusta)

Asentaja/korjaaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme asentaja-korjaajia asiakkaallemme Hako Ground & Gardenille !

Työ pitää sisällään erilaisten kiinteistön- ja viheralueidenhoitokoneiden, kuten lumilinkojen ja päältäajettavien ruohonleikkureiden huoltoa- ja korjausta. Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

- Oy Hako Ground & Garden Ab kuuluu Saksalaiseen Hako Groupiin, liikevaihto on yli 400M euroa ja he työllistävät ympäri maailmaa 2500 ihmistä. -

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutusta. Jos olet alan uusi tekijä, ei hätää, voit olla etsimämme henkilö, jos motivaatio ja halu oppia on kohdillaan. Vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito sekä teknillinen tietotaidosta on hyötyä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä numerosta 040 660 4852.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -