(Poistunut julkaisusta)

Asentajahitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haemme asiakasyrityksellemme  Jyväskylään Asentajahitsaajaa, olisitko se sinä?

Työnkuva:

Teet työtä asentajana teräsrakenteita valmistavassa ja asentavassa yrityksessä. Työtä tehdään sekä pajalla, että rakennustyömailla. Työ on määräaikainen päivätyö. 

Toivomme sinuta:

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on ymmärrystä teräsrakentamisesta ja rakennuspiirustuksista, omaat myös hyvät ongelmanratkaisutaidot. Rohkeus tarttua itsenäisesti hommiin sekä reipas asenne työtä kohtaan on kaiken A ja O. Edellytämme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat hitsausluokat. 

Tarjoamme sinulle:

Tässä työssä saat hyvät työvälineet ja mukavat tilat työsi tueksi. Mukava työporukka takaa viihtymisen ja työhön saat hyvän alkuperehdytyksen. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi:

Tämä hakuprosessi toteutetaan WorkPower Oy:n toimesta, lisätietoja voi kysyä WorkPowerin yhteyshenkilöltä (yhteystiedot alla). Lisätietoja tehtävästä sekä asiakasyrityksestä annetaan myös haastattelussa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta haethan paikkaa pian. Huomioithan, että haastattelut alkavat jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

040-7069967

Avainsanat: hitsaaja, asentaja, teräsrakenteet, luokkahitsaaja