(Poistunut julkaisusta)

Asentajahenkinen kuorma-autonkuljettaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Omaatko C-kortin ja ammattipätevyyden, mutta haluaisit päästä haastamaan itseäsi useammin myös muualla kuin ratin takana? Nyt siihen on oiva mahdollisuus! Etsimme nimittäin asiakasyrityksellemme Helsinkiin raskaan kuljetuskaluston tuntevaa kädentaitajaa.

Työtehtävät koostuvat päivävuorossa tehtävistä asennustöistä pääkaupunkiseudun vaihtelevissa kohteissa, minkä lisäksi ajat työssäsi myös raskasta kalustoa. Työt alkavat päivittäin Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevasta työhönottopisteestä.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli työkaluihin tarttuminen ja ajoittain likaisetkaan olosuhteet eivät hirvitä sinua. Sinun ei tarvitse olla ammattiasentaja, vaan ymmärrys asennustehtävien päälle riittää tehtävässä alkuun pääsemiseen. Kokemuksesi on voinut kertyä vaikkapa puhtaasti harrastuspohjalta.

Toivomme sinulta kuitenkin löytyvän valmiiksi vähintään C-luokan ajokortin. Asenteeltasi olet työteliäs ja uskallat tarttua uusiin haasteisiin. Perehdytys muun muassa työturvallisuusasioihin tapahtuu suomeksi, joten toivomme hakijalta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista antaa Baronalla Perttu Piispa, 050 471 3321.