(Poistunut julkaisusta)

Asentaja/apumies Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsitkö uusia mielenkiintoisia haasteita rakennusalalta? Tässä on paikka sinulle

Asiakasyrityksemme on pitkän linjan lasialan ammattilainen. Etsimme nyt heidän asennustiimiinsä uutta vahvistusta nimikkeellä

ASENTAJA/APUMIES TAMPEREELLE

Työtehtäviin kuuluu lasi-, alumiini- ja rautarakenneasennukset. Asiakasyrityksellämme on hyvä koulutus- ja perehdytys tehtävään, joten voit olla vielä urasi alkupuolella oleva kehittymishaluinen henkilö, jolla työkalut pysyvät käsissä ja on kova into oppia uutta ja kehittyä ammattilaiseksi lasialalle.

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, työturvallisuuskorttia, asiakaspalveluhenkisyyttä, B-ajokorttia sekä mielellään jonkin verran kokemusta esimerkiksi rakennusalalta. C-ajokortti katsotaan eduksi. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta eduksi katsotaan tarvittaessa valmius myös matkatyöhön. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamista vastaavan palkkauksen, nykyaikaisen toimintaympäristön, energisen työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Mikäli omaat innokkaan asenteen ja haluat oppia, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Asentaja/apumies Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.fi tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.