Asentaja
Metso-Outotec

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Metso Outotecin Tampereen tehtaalla valmistetaan tela-alustaisia Lokotrack-murskaimia ja irtomurskaimia.

 

Etsimme asentajia mekaanisiin, hydraulisiiin ja sähköasennustehtäviin sekä moottorimoduulikoontaan Lokotrack-tehtaallemme. Kokoonpanotyötä tehdään sekä linja- että paikkakoontana tuotteesta riippuen. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja jatkuvat tammikuun 2023 loppuun.

Osassa tehtävistä työskennellään kahdessa vuorossa.
 

 

Menestyäksesi 

Jotta loistaisit asentajana porukassamme, sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi koneenasentaja. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta hyvää asennetta ja intoa oppia uutta. Aiempi kokemus asennustehtävistä joko työn tai harrastusten parista katsotaan eduksesi. 

 

Tarjoamme 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät hyvässä työyhteisössä sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Työtehtäviin annetaan aina kattava perehdytys.

 

Lisätietoa 


Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Oskari Salin, oskari.salin@mogroup.com ja Jussi Heinonen, jussi.heinonen@mogroup.com.

Hae tiimimme Metso Outotec Careers -sivun kautta viimeistään 30.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot