Asentaja
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi pääkaupunkiseudulle

Asentajaa

Lumon-asentajana vastaat lasitusasennuksista nimetyissä asiakaskohteissamme. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Työskentelet pääkaupunkiseudulla asiakkaidemme kerrostalo-kodeissa. Teet yhteistyötä sekä myynnin että työnjohdon kanssa, jotta asiakkaamme saa sovitun tuoteratkaisun. 

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja asennustyössä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta asennustyöstä – me tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.  Tärkeää on, että sinulla on positiivinen asenne työhön, olet asiakaspalveluhenkinen ja koet, että paras palaute työstäsi on tuotteeseemme tyytyväinen ja onnellinen asiakas. Arvostamme oma-aloitteista, ahkeraa ja itsenäistä työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa, vetokoukullista autoa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla.

Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki - tule mukaan huipputiimiin!

Tule mukaan rakentamaan Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2022, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Lisätiedot:

Petri Huttunen, 040 1680 890

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547594
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa