Asentaja
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

 


Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi pääkaupunkiseudulle

Asentajaa

Lumon-asentajana vastaat lasiterassiasennuksista nimetyissä asiakaskohteissamme. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Työskentelet pääkaupunkiseudulla asiakkaidemme kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa. Teet yhteistyötä sekä myynnin että työnjohdon kanssa, jotta asiakkaamme saa sovitun tuoteratkaisun. 

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja asennustyössä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta asennustyöstä – me tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.  Tärkeää on, että sinulla on positiivinen asenne työhön, olet asiakaspalveluhenkinen ja koet, että paras palaute työstäsi on tuotteeseemme tyytyväinen ja onnellinen asiakas. Arvostamme oma-aloitteista, ahkeraa ja itsenäistä työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa, vetokoukullista autoa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla.

Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki - tule mukaan huipputiimiin!

Tule mukaan rakentamaan Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2022, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Lisätiedot:

Antti Huotari, 040 627 5457

Kai-Eerik Mäkinen, 040 1435 729

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545867
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki