Asentaja
Valmet Automotive EV Power Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Esittely
 

Nopeus on aina ollut osa DNA:tamme, joten tiimimme jäsenenä pääset mukaan ohituskaistalle! Valmet Automotivella työskentelee maailmanlaajuisesti lähes 4500 työntekijää, joita yhdistää rajaton intohimo liikkuvuuteen ja innovaatioihin. Panostuksemme eDrive-tekniikkaan – yhdessä erinomaisen valmistusosaamisen kanssa – tekee meistä kokeneen ja visionäärisen kumppanin tuotekehityksen ja tuotannon alueella kasvavassa teollisuudessa.

 

Uusi sähköisen liikenteen liiketoimintalinjamme (EVBL) kehittää ja valmistaa akkujärjestelmiä 48 V:sta korkeajännitteisiin auto- ja teollisuussovelluksiin. Valmet Automotive:n palveluvalikoima kattaa kokonaisuuden sopimusvalmistuksesta akkujärjestelmien toimituksiin.


Tehtäväkuvaus ja edellytykset


Etsimme Uudenkaupungin proto- ja piensarja-akkutuotantoon asentajan tehtäviin yhtä osaavaa työntekijää lisää. Tiimin vastuulla ovat kaikki akkujen tuotantoon liittyvät vaiheet asentamisesta laadunmittaukseen, testaukseen sekä korjaustöihin ja tuotantolaitteiden kunnossapitoon, joten tehtävät sisältävät myös muita tuotannon osa-alueita. Työtä suoritetaan monituotelinjalla, jossa voidaan tehdä useita erilaisia tuotteita vuodessa. Osa näistä tuotteista on prototyyppejä, osa piensarjatuotteita.  


Työ akkujen tuotannossa edellyttää aikaansaavaa, tarkkaa ja huolellista työotetta. Painotamme työskentelyssä työturvallisuutta ja laatua. Osaat myös havainnoida ja dokumentoida teknisiä ongelmia sekä ratkaista eteen tulevia ongelmatilanteita ripeästi yhdessä tuotesuunnittelijoiden kanssa. Sähköturvallisuus-, jännitetyön ja ensiapukurssin suorittamisen katsomme eduksi, mutta tarvittaessa saat meiltä koulutuksen näihin.


Tarjoamme hakijalle

 

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.


Lisätietoja


Katja Aaltonen
Area Supervisor
+358 40 354 8950
Arkisin klo 10-14

 

Hyppää kiihdytyskaistalle ja lähetä hakemuksesi ti 7.12. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527247
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Valmet Automotive EV Power Recruiter
  • Puhelin: +358204848111
  • Sijainti: 23500 Uusikaupunki, Autotehtaankatu 14