Asentaja
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Haemme nyt kasvumme vahvistukseksi projektiliiketoimintaamme Kouvolaan

Asentajaa

Lumon-asentajana vastaat parveke- ja kaidelasiasennuksista nimetyissä asiakaskohteissamme, pääsääntöisesti Porvoon alueella. Teet yhteistyötä sekä myynnin että työnjohdon kanssa, jotta asiakkaamme saa sovitun tuoteratkaisun. Teet myös tiivistä yhteistyötä talon asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, ja haluat nähdä työssäsi omien käsiesi jäljen. Olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.  Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Arvostamme joustavuutta työajoissa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä rakennusalan työkokemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen. Tuemme henkilöstön hyvinvointia Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla.

Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki - tule mukaan huipputiimiin!

Tule rakentamaan Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa ja lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 23.1.2022. Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätiedot: Työnjohtaja Tuomas Vihertö, 0400757818

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521061
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola