Asentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

Reimax Electronics Oy tarjoaa räätälöityjä elektroniikan ja mekaniikan sekä ruiskuvalutekniikan ratkaisuja eri teollisuuden alojen tarpeisiin usean vuosikymmenen kokemuksella. Reimax on laajan osaamisensa ansioista ainutlaatuinen yritys omalla alallaan, sillä se pystyy tarjoamaan joustavasti asiakkailleen kaiken tarvittavan, aina suunnittelusta tuotteen valmiiseen loppukokoonpanoon saakka. Konsernin pääkonttori sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa ja muut tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Salossa sekä Kempeleessä. Tytäryhtiö Reimax Electronics Oü sijaitsee Tallinnassa.

Kiinnostaako uramahdollisuus alansa johtavien yritysten kanssa toimivassa yrityksessä jonka asiakaskunta koostuu laajasti eri teollisuuden toimialoilta? Ovatko laatu ja asiakaslähtöisyys sinulle tärkeitä arvoja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

 Etsimme Reimaxin tiimin vahvistukseksi ASENTAJAA automaatiokeskusten/sähkökeskusten kokoonpanotehtäviin Salon tehtaalle. Etsimme erityisesti henkilöä, jonka osaaminen painottuu automaatiopuolelle.

Työssä menestyäksesi tarvitset sähköpiirikaavioiden ja materiaalilistojen lukutaitoa, komponenttituntemusta sekä heikkovirtakaapeleiden ja -johtimien tuntemusta ja käsittelykokemusta. Jos sinulta löytyy logiikkoihin ja niiden kytkemisiin liittyvää kokemusta, on se erityisen iso etu. Juotostaito johtimiin ja liittimiin on myös eduksi tässä tehtävässä.

Reimaxilla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja  pääset työskentelemään eri alojen projekteissa, jotka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Saat tueksesi mukavan työporukan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, kerro se meille nopeasti! Hae paikkaa osoitteessa www.eezy.fi. Lisätietoja antaa Eezyllä Helena Kiviranta p. 044 780 5201 tai helena.kiviranta@eezy.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot