Asentaja
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Molarum Salaojille ammattitaitoista ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!


Asentajan työtehtävät koostuvat salaojien ja sadevesiputkien asentamisesta, sekä kaivinkoneenkuljettajan avustavista tehtävistä. Työ on fyysistä, ja työtä tehdään yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Kohteet ovat erilaisia omakotitaloja ja taloyhtiöitä, ja sijaitsevat Uudellamaalla. Työ sopii myös aloittelevalle kaivinkoneenkuljettajalle, sillä työssä on mahdollista edetä kaivinkoneenkuljettajan tehtäviin.

Hakijan profiili

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo kokemusta työskentelystä maanrakennusalalta. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme myös luotettavuutta, positiivista asennetta ja tehokasta työskentelyotetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan työskentelyyn, sekä B-ajokortti. 

Tarjoamme

  • Vakituisen työsuhteen asiakasyrityksemme listoilla
  • Hyvät etenemismahdollisuudet
  • Kannustavat urakkapalkkausmallin (työtä on mahdollista tehdä myös laskutuksella)
  • Liikkuvan työn Uudenmaanalueella


Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot