Asentaja
Terrafame

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Oletko sinä uusi ASENTAJAMME?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi on ainutlaatuinen
energiatehokas kokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun. Terrafame aloittaa akkukemikaalien tuotannon vuoden 2021 alkupuolella. Uusi tehdas on yksi maailman suurimmista sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista ja sen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yli 60 prosenttia pienempi kuin teollisuudessa keskimäärin. Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa.Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme nyt sähköasentajia, automaatioasentajia, mekaanisia asentajia ja raskaskalustoasentajia joko vuoro- tai päivätyöhön teollisuusalueellemme Sotkamoon.

Sinulla on soveltuva koulutus tai muulla tavalla hankittua kokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Olet yhteistyökykyinen, reipas, huolellinen, motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Sinulla on tinkimätön turvallisuusasenne.

Etsimme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Tutustu tehtäviin ja täytä hakemuksesi viimeistään 14.3.2021 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi.

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Terrafame
Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot