(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme nyt aloittelevaa parvekelasiasentajaa työskentelemään asiakkaallemme Kanta-Hämeen alueella.

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Parvekeleasiasentajan työnkuva muodostuu erilaisista parvekelasien asentamisesta yhdessä työparin kanssa. Laseja asennetaan esimerkiksi kerrostaloasuntoihin ja omakotitaloihin. Tässä työssä pääset siis näkemään vaihtelevia työympäristöjä ja haastamaan itseäsi! Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen pesti, jonka jälkeen työllistyminen suoraan asiakasyritykseen on mahdollista, kun työt on hoidettu hyvin! Asiakasyritykseltämme saat kattavan perehdytyksen työhön ja työvälineisiin.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Sinun ei tarvitse olla kokenut alan ammattilainen, vaan esimerkiksi kokemus rakennusapulaisen töistä ja suoritettu rakennusalan perustutkinto ovat hyvä pohja tälle työlle. Tärkeitä ominaisuuksia tähän tehtävään valittavalla on erityisesti hyvä työmoraali ja tekemisen meininki sekä voimassa oleva työturvakortti. Lisäksi olisi hyvä, että sinulta löytyisi kokemusta erilaisista työkaluista ja -välineistä. Työssä arvostetaan myös halua oppia uutta. Toivomme, että korkeat paikat eivät hetkauta sinua ja nautit ulkona työskentelystä!

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Tässä paikassa pääset aloittamaan urasi lasiasennusten parissa, homma voi poikia pitkänkin työsuhteen sinulle. Meiltä Sihdiltä saat laadukkaat työvarusteet ja asiakasyritykseltä opastuksen työn saloihin. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Hämeenlinnan toimistoltamme käsin. Saat siis aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

MITEN HAET PAIKKAA:

Lähetä CV:si ja hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä töiden aloitus voi tapahtua nopeallakin aikataululla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos kaipaat lisätietoja tai apua paikan hakemisessa, voit kilauttaa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerolalle numeroon 040 546 3186. Tsemppiä hakuun!

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.