(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Huomio! Nyt olisi monipuolinen työnkuva tarjolla! Sujuuko erilaiset asennus- ja huoltotyöt metallin, mekaniikan ja hydrauliikan parissa? Löytyykö oma-aloitteisuutta ja intoa tekemiseen? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista - tässä voisi olla työ juuri sinulle!

Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA ASENTAJAA erilaisten tankkaus- ja maatukeutumislaitteiden vaativiin asennus-, muutostyö- ja huoltotehtäviin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työtehtäväsi voivat sisältää niin kiinteiden, kuin myös siirreltävien polttoainejärjestelmien asennus-, muutos-, kuin huoltotöitäkin, joten ongelmanratkaisu- ja vianhakutaidoista on tehtävässä hyötyä. Työtä tehdään pääasiassa Tampereen tehtaalla, mutta sen lisäksi on mahdollisuus työskennellä myös vaihtelevissa asiakaskohteissa ympäri Suomea. Koulutustaustasi voi olla joko metalli- tai koneenasennuksen puolelta, ja/tai jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta erilaisista asennustehtävistä raskaan kaluston parista - haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta!

Tässä tehtävässä tärkeää on reipas ja yhteistyökykyinen asenne, sekä töiden suorittaminen itsenäisesti ja turvallisesti. Eduksesi katsomme kokemuksen monipuolisista raskaankaluston asennus-/korjaustöistä, ymmärryksen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja ajoneuvosähköstä sekä hitsaustaidon.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa ja kasvavassa teknologia-alan yrityksessä, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta. Tässä tehtävässä pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä, ja kehittämään myös omaa ammattitaitoasi uusille tasoille.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkanmaan Aluepäällikkö Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.