(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Sykkiikö sydämesi asennustyölle? Pysyvätkö työkalut hyvin käsissäsi? Onko erilaisissa työmaaympäristöissä työskentely, asennustyöt, kasaus-, kokoonpanohommat ylipäätään sinun juttusi? Mikäli vastasit KYLLÄ, jatkathan lukemista, sillä tämä saattaa olla sinun paikkasi!

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään ammattitaitoista asentajaa.

Työnkuvaus:

Tehtäväsi kuluvat suurimmalta osin erilaisten alumiinirakenteiden asennusten parissa. Työ saattaa sisältää myös lasien asennusta ja pienimuotoisia hitsaustöitä (materiaali alumiini). Työtä tehdään päiväaikaan erilaisilla työmailla (sisä- ja ulkotiloissa).

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asennustöistä monipuolisista työympäristöistä. Rakennustyömailla työskentely on sinulle tuttua entuudestaan ja tiedät, millaiset pelisäännöt työmailla on. Tehtävään sopiva koulutus katsotaan eduksesi, mutta koulutusta tärkeämpi on työn tuoma kokemus vastaavista tehtävistä. Työssäsi käytät erilaisia työkaluja, joten olethan käyttänyt niitä monipuolisesti aiemmissa tehtävissäsi. Hitsaustaito ei ole välttämätön, mutta se lasketaan eduksesi. Työtehtävä edellyttää voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Lisäksi toivomme sinulta:

- halua kehittyä entistäkin monipuolisemmaksi osaajaksi

- ripeää ja huolellista työskentelyä

- itsenäistä työskentelytyyliä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme sinulle:

Kyseessä on pitkäaikainen työpaikka alalla kymmeniä vuosia toimineessa yrityksessä. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta tekevällä tyypillä on mahdollisuus päästä jatkamaan työsuhdetta asiakkaalla vuokratyösuhteen päätyttyä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työporukkaa, jotka varmasti auttavat sinut uudessa työssä alkuun. WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa hyvin kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan kesällä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen palkkatoiveineen WorkPowerin nettisivujen kautta (tai sähköpostilla). WorkPower pitää ensimmäisen kierroksen haastattelut, jatkohaastattelut tapahtuvat asiakkaan luona. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPowerin ja asiakkaan väliseen sopimukseen perustuen emme voi ilmoituksessa paljastaa yrityksen nimeä, mutta lisätietoja asiakasyrityksestä sekä itse tehtävästä saat työhaastattelussa.

Lisätietoja WorkPowerin yhteyshenkilöltä:

Elina Forssell, HR-konsultti

040 706 9967

elina.forssell@workpower.fi