(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Oletko kiinnostunut mekaanisista asennustöistä ja omaat aiempaa kokemusta alalta?

Haemme asiakasyrityksellemme kiinteistökohteiden oviasennuksista kiinnostunutta tekijää, vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi asennat yrityksen tuotteita asiakaskohteisiin, suoritat huoltoja ja tarkastuskäyntejä. Työskentelet pääsääntöisesti päivävuorossa, 37,5h viikossa. Asennustehtävät suoritetaan sisätiloissa. Asiakkainasi voi olla myös korkean turvallisuuden kohteita ja suoritamme työhön valitulle turvallisuusselvityksen.

Toivomme että sinulla olisi kokemusta asennustehtävistä, etenkin mekaanisista asennuksista/metallialalta. Koulutamme sinut tehtävään ja pääset myös laajentamaan osaamistasi lukkosepän tehtäviin. Pystyt itse vaikuttamaan työpäiviisi, joten kykenethän itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Työ on liikkuvaa, pääosin Etelä-Suomessa, joten omaathan B-ajokortin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa täyden paketin:

  • Puhelinedun
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Työterveyshuollon palvelut
  • Liikuntasetelit
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Aidosti hyvän työporukan

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi, puh. 050 594 2521. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.