(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan ammattitaitoista asentajaa.

Työnkuvaus:
Tehtäviisi kuuluu kokoonpanoasennuksia sekä raskaan kaluston asennuksia sekä hydrauliikka-asennuksia. Sinulla on aiempaa työkokemusta asennustöistä teollisuudessa. Kokemus raskaan kaluston asennuksista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja voit vaikuttaa itse työnkuvaasi. Luet piirustuksia ja työkalut pysyvät käsissäsi. Ymmärrys sähköpuolesta on ehdoton etu, mutta ei välttämätön. Myös hitsausosaaminen lasketaan hakijalle eduksi. Olet halukas oppimaan uutta ja laajentamaan osaamistasi.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- joustavuutta
- oma-aloitteisuutta.

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Pääset opettelemaan myös muita töitä halutessasi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseksi, sillä tarve on pitkäaikainen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: asentaja, kokoonpano, päivätyö, kokoaikatyö