(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle. Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

 Etsimme asentajia kaukoliikenteen kunnossapidon raskashuollon kalustotuotantoon. 

Raskashuollon kalustotuotanto vastaa Pendolino-junien ja matkustajavaunujen ja lähiliikennejunien kunnossapidosta. Pääset osaksi noin 60 ammattilaisen työyhteisöä.

 Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ on vuorotyötä, joten toivottavasti sinulla on jonkun verran kokemusta siitä.

 Odotamme, että sinulla on sähköalan tai mekaniikka-alan ammattitutkinto ja kokemusta alalta.

 Sovit hyvin joukkoomme, kun olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön.

 Tarjoamme sinulle huippu työkavereiden lisäksi suuren konsernin edut, kuten matkustusoikeuden junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut.

 Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Timo Laiho puh. 040 8663 759 tai sähköpostitse Timo.Laiho@vr.fi

 Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.02.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

 Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.

 Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.

 Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.