(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme asentajia VR FleetCare matkustajaliikenteen kunnossapitopalveluiden kaukoliikennepalveluihin Helsingin varikolle. Kaukoliikennepalvelut vastaa Pendolino-junien ja matkustajavaunujen kunnossapidosta sekä vaihtotöistä Ilmalan ratapihalla noin 150 ammattilaisen voimin.
 
Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti junakaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Etsimme sähkö/automaatio/mekaanisen taustan omaavia asentajia. Kylmälaiteosaaminen lasketaan eduksi.

Odotamme, että sinulla on sähköasentajan, automaatioasentajan tai jonkin mekaanisen alan koulutus tai vastaavat tiedot. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön.
 

Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa. Tehtävä  edellyttää sopivuutta vuorotyöhön.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työympäristöön kovien ammattilaisten muodostamaan työyhteisöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mikael Myllylä, puh. 040 8630 702 tai sähköpostitse mikael.myllyla@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

 Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.
 
 Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
 
 Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.