(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Etsimme nyt asentajaa VR FleetCare matkustajaliikenteen raskastuotannon kunnossapitoon Helsingin varikolle. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja.

Asentajana vastaat rautatiekaluston mäntä- ja ruuvikompressorien huollosta. Työ on etupäässä mekaanista kunnossapitoa mukavassa työympäristössä. Työ on mahdollisesti 2-vuorotyötä.

Odotamme työn vaatimaa peruskoulutusta esim. asentaja tai autonasentaja. Eduksi luetaan muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja pneumatiikan sekä hydrauliikan asennuskokemus. Odotamme kykyä työskennellä ryhmässä sekä halua tehdä työ laadukkaasti. Jatkuva parantaminen ja työturvallisuus ovat osa jokaisen työntekijän roolia.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa voit kehittyä kunnossapidon moniosaajaksi, sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Petri Kivi puh.0408625499 tai sähköpostitse petri.kivi@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
 
Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.