(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme Urjalaan

Asentajaa kalustokeskukseen

Tehtäviisi asentajana kuuluu pääasiassa henkilötavarahissien ja mastolavojen huolto- ja kunnossapitotehtävät. Sekä muut mahdolliset korjaamon asennustehtävät.


Etsimme

Etsimme reipasta työntekijää, jolla on itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa. Eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä 
  • muu asennuskokemus koneista ja laitteista
  • Sinulla on B -luokan ajokortti


Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Henkilöstökerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja lomalla voit päästä nauttimaan rakentamiemme lomamajoitusten tarjonnasta. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin avulla. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Logistiikkapäällikkö Jari Jokinen 050 390 6607. 

HAE TEHTÄVÄÄN 20.10.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. 

Jätä hakemuksesi 20.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.