(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Oletko aina halunnut tietää, mitä veturin sisältä löytyy? Toimivan junaliikenteen taustalla vaikuttaa hyvin organisoitu kunnossapito.

Etsimme nyt asentajaa Kouvolan varikkoon kuuluvalle Imatran etäpisteelle Dv12 ja Dr14 dieselvetureiden kunnossapitoon. Kouvolan varikko kuuluu vetokalustokunnossapitoon ja vastaa pääosin Sr1 sähköveturin varikkokunnossapidosta sekä tekee myös dieselvetureiden kunnossapitoa

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden kuljettamista Imatran varikon yksityisraidealueella.

Odotamme sinulta mekaanisen asentajan tai vastaavaa koulutusta ja työkokemusta alan tehtävistä esim raskaiden ajoneuvojen kunnossapidosta, sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin. Työ on vuorotyötä. Jos sinulla on lisäksi positiivinen asenne ja kykenet vaivatta myös itsenäiseen työskentelyyn, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä. Mahdollistamme myös kehityksesi huippuasentajaksi (jollet jo koe olevasi sellainen) ja pääset mukaan kehittämään yhteisiä työskentelytapoja sekä olosuhteita.

Lisätietoja antavat kunnossapitopäällikkö Sauli Takala, puh. 040 8627 400, sauli.takala@vr.fi  tai työnjohtaja Ville Inkinen, puh. 040 8634379,  ville.inkinen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.