(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Etsimme nyt asentajia Helsingin varikon vetokalustokunnossapitoon joka kuuluu vetokalustokunnossapidon alaisuuteen ja vastaa pääosin Sr2 sähköveturin varikkokunnossapidosta. Lisäksi teemme Sr1 ja Sr3 sähkövetureiden kunnossapitoa.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työ sisältää myös vetureiden siirtoa rajatulla alueella.
 
Odotamme sinulta sähkö- tai mekaanisen asentajan koulutusta ja työkokemusta sekä valmiutta liikkuvan rautatiekaluston asentajan tehtäviin, työ on vuorotyötä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä huippuasentajaksi ja kehittää työskentelytapoja sekä olosuhteita.

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Sauli Takala puhelimitse 040 8627 400 sekä sähköpostitse sauli.takala@vr.fi tai työnjohtaja Petri Kehä 040 8621 738 petri.keha@vr.fi.
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
 
Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.