(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita asentajia Päijät-Hämeen alueelle.

Asiakkaamme on Suomen johtava kattoturvatuotteiden ja kattoremonttien toteuttaja, joka panostaa erinomaiseen työilmapiiriin ja työntekijöidensä kehittymiseen.   

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset asennustyöt kattoturvatuotteiden ja kattoremonttien parissa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, sillä tehtävään annetaan perusteellinen perehdytys. Tässä työssä asenne ja aktiivinen työasenne ratkaisee! Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen rakennus- tai peltisepän töistä sekä C-ajokortin.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vakavaraisen toimijan palveluksessa, jossa työtäsi arvostetaan ja työturvallisuuteen tehdään kaikki mahdollinen. Tekevälle ja oppimishaluiselle tekijälle on tarjolla töitä vakituisesti ympäri vuoden mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Mikäli olet etsimämme reipas ja ripeä persoona, jolla ei päätä huimaa korkeissakaan paikoissa, täytäthän hakemuksen pikaisesti verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Miia Vesanen, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi