(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Asentaja

Työavain 1-91-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.08.2019 kello 15:45
Keskuspaloasema , Palomiehentie 1 02750 Espoo
Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Haemme asentajaa pelastuslaitoksen korjaamolle vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi on mahdollisesti tarjolla toinen yhdeksän kuukauden mittainen asentajan sijaisuus. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan sekä osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Vastuullasi on huolehtia kaluston kunnossapidosta, laitehuolloista, ennakkohuoltotöistä, vikakorjauksista sekä materiaalilogistiikan tehtävistä. Raportoit tekemäsi työt kunnossapidon tietojärjestelmään.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto. BC-luokan ajokortti.

Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä yhteistyö- ja paineensietokykyä. Kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Olet halukas kehittämään ammattitaitoasi. Turvallisesti työskenteleminen on sinulle tärkeää. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta huoltoon, korjaukseen ja kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä sekä pelastuslaitoksen käytössä olevan kaluston tuntemusta (ajoneuvot, veneet yms.). Lisäksi arvostamme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2042,67 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min viikossa


Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan noin 472 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Korjausmestari Tom Dahlström
046 877 2378

Tekninen päällikkö Jyrki Lehtonen
043 824 8350