(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle Asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen kuormankäsittelylaitteiden asennuksissa, huolloissa ja korjauksissa, lisäksi työhön kuuluu akselistojen korjauksia. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi tulee sisältämään monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kasvavalla alalla. Työ käsittää niin kuormankäsittelylaitteiden asennuksia, korjauksia ja huoltoja sekä kuorma-autojen akselistokorjauksia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, jotka ajoittuvat klo. 7:00 - 20:00 välille. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta tai kokemusta/osaamista vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus hydrauliikka-asennuksista tai sähköasentajan tehtävistä. Toivottavaa on, että osaat lukea hydrauliikka- ja sähkökaavioita. Tärkeimpinä ominaisuuksina sinulla on kova motivaatio työntekoon, joustavuus ja nopea oppimiskyky. Myös työturva- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn viiden hengen tiimissä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse ja whatsappilla kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi