(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Asentajaa Tampereelle

Tampereen tavaravaunukorjaamo on osa VR Kunnossapito Oy:n logistiikan kunnossapitotoimintoja. Logistiikan kunnossapito vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta. Lisäksi huollamme ja korjaamme vetureita, kiskobusseja ja ratatyökoneita. Toimipisteemme sijaitsevat Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa

Haemme toimintoihimme asentajia tavaravaunukaluston kunnossapitotehtäviin Tampereen tavaravaunukorjaamolle. Kaluston kunnossapito vaatii mekaaniseen ja sähköasennukseen liittyviä taitoja. Lisäksi hitsausosaaminen ja piirustusten lukutaito ovat eduksi. Osana työtä on vaunujen siirtotyöt vaihtotyöveturilla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työkokemus ja koulutus mekaanisista- ja koneasennuksista tai ajoneuvokaluston sähköasennuksista auttaa sinua tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Olet oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut työskentelemään kanssamme. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön tuen ja mahdollisuuden toimia vaihtelevissa työtehtävissä. Haluamme sinut mukaan matkalle rakentamaan tulevaisuuden kunnossapitoa. Otathan haasteen vastaan ja olet valmis kehittämään myös omaa ammattitaitoasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Harri Jussila, puh. 040 8630 073, sähköposti harri.jussila@vr.fi

 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.