(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle Asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen kuormankäsittelylaitteiden asennuksissa, huolloissa ja korjauksissa, lisäksi työhön kuuluu akselistojen korjauksia. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi tulee sisältämään monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kasvavalla alalla. Työ käsittää niin kuormankäsittelylaitteiden asennuksia, korjauksia ja huoltoja sekä kuorma-autojen akselistokorjauksia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, jotka ajoittuvat klo. 7:00 - 20:00 välille. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta tai kokemusta/osaamista vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus hydrauliikka-asennuksista tai sähköasentajan tehtävistä. Toivottavaa on, että osaat lukea hydrauliikka- ja sähkökaavioita. Tärkeimpinä ominaisuuksina sinulla on kova motivaatio työntekoon, joustavuus ja nopea oppimiskyky. Myös työturva- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn viiden hengen tiimissä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi