(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakkaallemme pääkaupunkiseudun alueelle huolellista ja ahkeraa asentajaa valotaulujen ja -mainoksien asennus- ja kiinnitystöihin! Asiakas on täyden palvelun valomainostalo, joka palvelee asiakkaita kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa. Lisäksi asiakas tarjoaa laajempaa yritysilmeen ehostusta aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin asti.

Asentajan työtehtäviin kuuluu valomainoksien asennuksia, sekä mainostolppien ja tienvarsikylttien asennuksia ja kiinnityksiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu muun muassa banderollien kiinnityksiä ja teippauksia, sekä metallin ja rautojen katkaisua. Kiinnitykset tapahtuvat muun muassa pulteilla ja ruuveilla, joten hakijan on pystyttävä hallitsemaan erilaisia työkaluja. Asennukset tapahtuvat paikoin korkeissakin olosuhteissa nosturin avustuksella. Hakijan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reippaus, täsmällisyys, luotettavuus ja joustavuus. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Arvostamme hakijalta työhön sopivaa koulutusta esimerkiksi metallialalta, sähkö- ja rakennuspuolen koulutuksesta on hyötyä. Lisäpisteitä saa aiemmasta kokemuksesta vastaavanlaisista töistä sekä muista metalli-, sähkö-, ja rakennuspuolen tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että hakijalla on innokas asenne ja motivaatio reippaaseen työskentelyyn, sekä intoa kehittyä työtehtävissä edelleen.

Mainoksien asennukset tapahtuvat pääkaupunkiseudun alueella, mutta ajoittain projekteja saattaa tulla myös muille alueille. Hakijalla tulee olla B-ajokortti. Normaalisti työt alkavat aamuisin noin kello 7-8, mutta tarvittaessa hakijalla tulee olla valmius aloittaa jo varhain aamulla. Työajoissa asiakas arvostaa erityisesti joustavuutta.

Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokrasuhteena, mutta hyvällä tekijällä on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä asiakasyritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä ja koet olevasi etsimämme hakija, haethan meille pikaisesti kotisivujemme kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi