(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Etsimme lähiliikenteen kunnossapitoon asentajia vakituiseen työsuhteeseen Ilmalan varikolle. Lähijunien kunnossapito huoltaa ja korjaa lähiliikenteen junakalustoa noin 60 ammattilaisen voimin. Työ on vuorotyötä.

Tehtäviin kuuluvat erilaiset kunnossapidon huolto- ja korjaustyöt. Työtehtävät vaihtelevat aina mekaanisten komponenttien vaihdosta haastavien sähkövikojen korjaamiseen asti.

Odotamme, että sinulla on sähkö- tai mekaanisen asentajan koulutus. Olet reipas, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön. Sinulla on kykyä ja halua kehittyä huippuosaajaksi junakaluston asentajatehtävissä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää onkin hyvä oppimiskyky ja loistava asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi tarjoamme suuren konsernin edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Tomas Lönngren, puh. 040 8625 573 ke 3.10. klo 12-14 ja 9.10. klo 12-14 tai sähköpostilla tomas.lonngren@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.