(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Etsimme asentajia kaukoliikenteen kunnossapidon operatiiviseen tuotannon sorvi-toimintoon Ilmalan varikolle Helsinkiin. Operatiivinen tuotanto vastaa Pendolino-junien ja matkustajavaunujen kunnossapidosta sekä vaihtotöistä Ilmalan ratapihalla noin 150 ammattilaisen voimin.
 
Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti junakaluston pyöräkertojen sorvaukseen liittyvät kunnossapitotehtävät sekä erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Etsimme koneistajia tai mekaanisen taustan omaavia asentajia. Sähkölaiteosaaminen ja kylmälaiteosaaminen lasketaan eduksi. Rekrytoitavat henkilöt tulevat sijoittumaan vuorotöihin. 

Odotamme, että sinulla on koneistajan koulutus tai vastaavat tiedot. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön.

Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä VR Kunnossapito vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työympäristöön kovien ammattilaisten muodostamaan työyhteisöön. Lisäksi tarjoamme suuren konsernin edut, kuten matkustusedun junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Petri Seppälä, puh. 040 8621 331 tai sähköpostitse petri.seppala@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.