(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Pysyvätkö käsityökalut kädessäsi ja haluatko työskennellä tehdasympäristössä?

Haemme asentajaa metallipuolen huoltotehtäviin.

Työtä tehdään viikoilla 30, 31 ja 32 Savonlinnassa sekä viikolla 33 Punkaharjulla. Tämän lisäksi lokakuulta eteenpäin noin kuuden (6) kk ajan Punkaharjulla. Lisäksi toivomme, että pystyt ottamaan vastaan työtä keikkaluonteisesti myös elokuu-lokakuu välisellä ajalla.

Odotamme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta. Vähempikin metallialan kokemus ja tuntemus auttaa pääsemään sisälle työtehtävään.

Jätä hakemuksesi pikaisesti, valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.