(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Kiinnostaako työpaikka ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä?

Haemme Millog Oy:n Lievestuoreen toimipisteeseen tekniikasta kiinnostunutta työntekijää monipuolisiin tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin. Työ pitää sisällään tarkkuutta ja sorminäppäryyttä vaativaa optisten ja elektronisten laitteiden kokoonpanoa sekä erilaisia asennus- ja huoltotehtäviä. Työtä tehdään päivävuorossa ja työaika on 40h/vko.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä työyhteisön tuen tehtävien hoitamisessa. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta työssä hyvin pärjäävälle on mahdollisuus jatkoon määräaikaisen työsuhteen jälkeen.

Ainutlaatuisuutensa johdosta paikkaan ei täysin valmista työntekijää löydy, mutta hyvän pohjan työhön antaa esimerkiksi elektroniikka-, hienomekaniikka- tai instrumenttiasentajan koulutus. Millog järjestää kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii pitkäjänteisyyttä, tiimityötaitoa, hyviä kädentaitoja sekä tarkkaa lähinäköä. Hakijoilta edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, ahkeruutta, tunnollisuutta ja valmiutta oppia uutta. Juotostaito katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulle teetetään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteelle.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan loppumista. Hakemuksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus jättää itsestäsi lyhyt esittelyvideo. Videolla pystyt antamaan itsestäsi sellaisen kuvan, mitä pelkät hakemus ja ansioluettelo eivät välttämättä meille anna. Lisätietoja tehtävästä antaa Rasmus Hautala, rasmus.hautala@barona.fi.