(Poistunut julkaisusta)

Asentaja
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Onko intohimonasi päästä työskentelemään osana asennuksen huipputiimiä? Haemme nyt asentajaa Tuusulan asennuspalveluihin. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.  

TOIMENKUVASI

Asentajan roolissa vastaat siitä, että vuokraamamme telineet ja työmaatilat ovat toimintakunnossa asiakkaitamme varten. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi

· työturvallisuudesta huolehtiminen sekä

· muun asennustiimin avustavat tehtävät

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä asennuksen raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka tuntee uusimmat teknologiat. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan. 

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos sinulla on rakennusalan peruskoulutus ja/tai kokemusta talonrakennus- ja LVI-töistä, saatat olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.  Asiakastyö vaatii sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, englannin kielitaidon sekä voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- sekä hätäensiapukortit.

OLEMME SUUNNANNÄYTTÄJIÄ

Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

HAE MUKAAN! 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään maanantaihin 30.4.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Lahtinen puh. 040 621 5076, sami.lahtinen@cramo.com.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi

Asiasanat: asennus, telineasennus, työmaatilat, rakennusala