(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, voimakone/Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme TVJ-toimialalle Riihimäen toimipaikkaan sähkövoimaryhmään

Voimakoneasentajaa

Tehtäviisi kuuluvat siirrettävien ja kiinteiden dieselkäyttöisten voimakoneiden huolto-, asennus-, muutos- ja vikakorjaustyöt.

Edellytämme sinulta autonasentajan tai vastaavaa koulutusta ja matkustushalukkuutta.

Arvostamme hyviä ryhmätyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet huolellinen, oma-aloitteinen ja sinulla on vähintään kohtuulliset tietojenkäsittelytaidot. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen voimakoneista ja perustason tietämyksen sähköalasta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai Millogista työnantajana? Soittele rohkeasti lisätietoja ryhmäpäällikkö Jyrki Koskelalta, puh. 040 315 8331, etunimi.sukunimi@millog.fi  tai tuotannon tiiminvetäjä Juha Mahosenaholta, puh. 040 315 7373 etunimi.sukunimi@millog.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.