(Poistunut julkaisusta)

Asentaja varusteluosastolle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Rotator myy ja huoltaa maanrakennus- ja maantiivistyskoneet, trukit, kurottajat, nostimet, nosturit, iskuvasarat ja purkutyökalut sekä kompaktit murskaus- ja seulontalaitokset. Meiltä saat myös vuokrakoneet moniin eri tarpeisiin.

Haemme asiakkaallemme Rotator Oy:lle asentajaa varusteluosastolle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu uusien ja käytettyjen maansiirtokoneiden, henkilönostinten ja kurottajien alkuvarustelu- sekä viimeistelytyöt, kuten koneiden pesu.

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa sekä työtä pelkäämätön asenne, halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pätevyyttä joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

 

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta henkilöstökonsultti Pirita Haapaselta, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/