Asentaja varastoautomaatiojärjestelmien pariin
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Etsimme asiakkaallemme asentajaa varastoautomaatiojärjestelmien pariin Uudenmaan alueelle. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Asentajana asennat, huollat ja kunnossapidät varastoautomaatioratkaisuja asiakkaiden varastotiloissa. Lisäksi toimit tarpeen tullen teknisenä tukena järjestelmiä käyttäville asiakkaille ja koulutat heitä järjestelmien käyttöön. Vakituinen työskentelyalue ulottuu Uudeltamaalta käsin karkeasti Tampereen ja Turun seuduille, joten työhön haluavan on oltava valmis joustavuutta vaativaan liikkuvaan työhön. Käytössäsi on yrityksen huoltoauto ja työpäiväsi alkaa tyypillisesti kotoasi. Halutessasi työ voi tarjota myös mahdollisuuksia työskennellä ulkomailla.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. mekaniikka, sähkö, automaatio jne.)
  • aiempaa kokemusta asennus- ja huoltotöiden parista esimerkiksi teollisuuden saralta
  • vähintään B-luokan ajokorttia
  • hyviä IT-taitoja
  • sujuvaa suomen ja vahvaa englannin kielen osaamista (esimerkiksi osa tehtävään liittyvästä perehdytyksestä järjestetään englanniksi ja myös työn tekninen tuki tarjotaan englannin kielellä)

Henkilönä olet kiinnostunut oppimaan uutta ja halukas kehittämään päivittäistä tekemistä työssäsi. Asiakkaiden kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja kykenet työskentelemään tehokkaasti niin yksin kuin tiimissäkin. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta ei suinkaan ole aiempi varastoautomaation tuntemus. Tekninen orientoituneisuus, oikea asenne asiakaspalvelutyötä kohtaan sekä halu oppia ovat ne lähtökohdat, joita me tarvitsemme kouluttaaksemme sinut alan ammattilaiseksi!

Tarjoamme sinulle:

  • joustavan ja nopeasti kasvavan organisaation
  • korkealaatuisen perehdytyksen sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen
  • kilpailukykyisen palkkauksen ja yrityksen huoltoauton käyttöösi työmatkojasi varten
  • mahdollisuuksia edetä ja kehittyä urallasi ja saada ajan myötä lisää vastuuta

Valittava henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun kykenevän aloittamaan vuoden 2022 alkupuolella.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja liität hakemukseesi englanninkielisen ansioluettelon (CV). Avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisää tietoa? Baronalla rekrytointia hoitaa Perttu Piispa, p. 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, ke ja pe), s-posti: perttu.piispa@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot