(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
J-Trading Oy etsii huikeaan joukkoonsa asentajaa tekemään ympäristönhoitokoneiden määräaikaishuoltoja sekä vikadiagnooseja. Työnkuva rakennetaan tehtävään valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaiseksi. Tässä työssä sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviisi. Työ on vakituinen ja työaika on arkisin klo 8-16.


Edellytämme sinulta

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy kokemusta auto- tai koneasennuksista sekä sähköisten vianetsintäjärjestelmien ja diagnosointien teosta. Vianetsintä ja kytkentätehtävät edellyttävät kykyä tulkita sähkökaavioita ja ymmärtää sähköjärjestelmien toimintaa. Tehtävään voidaan valita myös henkilö joka on vielä ammattiuransa alkupuolella, mutta on valmis ja sitoutunut oppimaan sähköjen perusteista aina vaativiin vianetsintöihin.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden edetä urallasi haasteelliseen ja itsenäiseen tehtävään

Työpaikan, jossa työn saa tehdä rauhassa ja huolella

Erittäin laadukkaan koulutuksen koneiden valmistajien omilla tehtailla

Työn markkinoiden parhaiden työkoneiden parissa

Ammattitaitoa huokuvan työympäristön, jossa omakin ammattitaito kehittyy päivittäin

Mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös korjaamon ulkopuolella


Kiinnostuitko?

Mikäli sinulta löytyy takataskusta tehtävään sopiva alan koulutus (auto- tai konepuolen koulutus) ja työkokemustakin on kertynyt jonkin verran, laitathan hakemuksesi pian tulemaan. Tähän tehtävään voi työllistyä todellinen alan ammattilainen tai vielä uransa alussa oleva motivoitunut ja innokas tekijä. Palkkaus määräytyy ammattitaidon ja kokemuksen mukaan.

StaffPoint etsii sopivan henkilön tehtävään, työsuhde solmitaan J-Trading Oy:n kanssa.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi