(Poistunut julkaisusta)

Asentaja, Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa. Asiakkaamme palveluihin kuuluvat raskaankaluston sekä kevyt -ja pakettiautojen monimerkkihuoltokorjaamon kausihuollot, diagnostiikkapalvelut, päällirakenne -ja sähkötyöt.

Edellytämme työnhakijalta:
- Ajoneuvoasentajan koulutusta sekä työkokemusta
- Innokkuutta alaa kohtaan
- Positiivista työasennetta ja halua uuden oppimiseen
- Halu työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Asiakkaamme on valmis opettamaan ja kouluttamaan myös nuorempia asentajia, joten asenne ratkaisee. Kyseessä on rekrytointi eli osaaja työllistyy suoraan yrityksen palvelukseen. Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi