(Poistunut julkaisusta)

Asentaja / vanhempi asentaja
Suomen Erillisverkot

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Asentajaa/vanhempaa asentajaa

Haemme asentajaa tietoliikenneverkon rakentamis- ja viankorjaustoimintaan. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Asentajana vastaat tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä sekä osaamisen ja koulutuksen mahdollistaessa myös sähkötöiden valvonnasta työkohteissa. Lisäksi osallistut edellä mainittujen tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaolotehtäviin. Valvot asennusten laatumääräysten noudattamista sekä oman henkilöstön että aliurakoitsijoiden suorittamissa asennustöissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia. Luemme eduksi kokemuksen sähkö- ja tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä.

Arvostamme lisäksi

  • turvatekniikan ja kuitukaapeleiden tuntemusta ja osaamista
  • data-, reititys- tai WDM- tekniikoiden tuntemusta ja osaamista
  • työturvallisuus-, tulityö-, tieturva-, ensiapu- ja sähkötyöturvallisuuskorttia sekä korkeampaa ajokorttiluokkaa.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Osaat organisoida hyvin työtä, ratkaista ongelmia ja hallita kokonaisuuksia. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Kauhavan talousalueella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: "KT Asentaja Etelä-Pohjanmaa". Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä. Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 15.10.2018 mennessä.