(Poistunut julkaisusta)

Asentaja (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme Valkeakoskelle 

ASENTAJAA

säiliöiden valmistukseen.

Sinulla on kokemusta erilaisista asennustöistä - voit olla taustaltasi rakennus- tai puualan tekijä, metallialan osaaja tai vaikkapa pintakäsittelijä. Tärkeintä on, että olet tekeväinen ja työkalut pysyvät käsissäsi. Olet myös oma-aloitteinen, aikaansaava, huolellinen ja tiimityötaitoinen.  

Työnkuvaan kuuluu säiliöiden valmistuksen useita eri työvaiheita, kuten mitoitusta, leikkausta ja laminointia sekä muita käsityönä tehtäviä työvaiheita.

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 8-16, liukuvalla työajalla. Palkkaus on sopimuksen mukainen, työkokemuksesi huomioiden.

Työsuhde alkaa n. 2 kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä yritykseen pidemmäksikin aikaa!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.