Asentaja Vääksyn Konepisteelle Vääksyyn
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2021

Vääksyn Konepiste Oy on maan johtaviin veneilyalan yrityksiin kuuluva kasvava ja vakavarainen yritys. Veneiden ja venemoottoreiden lisäksi Vääksyn Konepiste myy ja huoltaa mm. vesijetit, mönkijät sekä moottorikelkat yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla ympäri vuoden. Alan tunnetuimmat ja arvostetuimmat merkit löytyvät Vääksyn Konepisteestä.

Haemme asiakkaallemme Vääksyn Konepiste Oy:lle ASENTAJAA Vääksyyn.

Tehtävässä tulet työskentelemään 13 hengen tiimissä venemoottoreiden huollon parissa. Työsi painottuu sisäperämoottoreiden huoltoon. Sinulta löytyy teknistä tuntemusta, sähköosaaminen lasketaan eduksi. Lisäksi sinulla on luontaista uteliaisuutta ja kärsivällisyyttä sinnikkääseen vianetsintään ja ongelmanratkaisuun. Tehtävän kannalta B-ajokortti on välttämätön, jotta trailereiden liikuttelu autolla onnistuu. Työaikasi on arkisin klo 8-16.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kaasutathan pikaisesti Amikon nettisivuille www.amiko.fi lähettämään meille hakemuksesi palkkatoiveineen. Työsopimus tehdään Amikon kanssa ensimmäisiksi 6 kk:ksi, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Amikolta Aino, aino.pitkanen@amiko.fi, p. 050 339 7633.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490894
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä