Asentaja / Työmaapalvelut
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Ramirent on Suomen suurin palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrauksen rinnalla laaja-alaisesti palveluita rakennusalan ja teollisuuden asiakkailleen. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 600 luotettavasta ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraamo.

Haluamme panostaa toimintamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla. Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lisätietoa yrityksestä: www.ramirent.fi.

Etsimme Ramirent Finland Oy:lle Oulun alueelle

ASENTAJAA toimimaan työmaapalveluiden monipuolisissa tehtävissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Tässä työssä jokainen päivä ei ole samaa kauraa eri purkista, vaan pääset todella monipuolisten tehtävien pariin muuttuvissa työympäristöissä! Tärkeintä on omaehtoinen kiinnostus tekniikkaan, koneisiin ja laitteisiin!

Haemme osaavien ammattilaisten joukkoon asentajaa hammastankokaluston huolto-, asennus- ja korjaustehtäviin. Työtehtävä on alkuun kokoaikainen 6 kk:n määräaikaisuus, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla tämänkin jälkeen. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteissa työmaalla käytettävien hissien ja mastolavojen huolto- asennus- ja korjaustehtävät. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu muita työmaapalveluiden tehtäviä, mm. lämmityslaitteiston ja pölynhallinnan asennus- ja huoltotehtäviä.

Edellytämme sinulta tehtäviin sovellettavaa teknistä peruskoulutusta, sähköalan koulutuksesta ja työkokemuksesta on etua. Toivomme kokemusta työmaatyöskentelystä sekä erilaisten työmailla käytettävien koneiden käyttökokemusta. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Oulua, joten oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sähkötyöturvallisuuskortti ja S2 lupa katsotaan eduksi.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin palveluidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut tekemiseen. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.

Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta. Lähetä hakemuksesi 31.05.2020 mennessä, mutta huomioi että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi (ma-pe klo 8-12.30) sekä työnjohtaja Panu Mertala p. 0401865249, panu.mertala@ramirent.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362096
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Räisänen (sanna.raisanen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu